Sommerhilsen 2009

Sommerhilsen 2009

Så er sommeren godt i gang, eller skal vi bare sige; i gang, men det skiftende vejr er jo bare dansk vejr J

I sommerperioden, er det som altid tid til, at få klippet hæk m.m.. Det er der mange her i Prinsesseparken, som har fået ordnet og de sidste får det helt sikkert gjort, i løbet af de næste uger.

Apropos hæk, så har vi desværre set hække der måler over 2,50 meter !!!  Vi må i denne forbindelse nævne, at hegnsloven også er gældende i Prinsesseparken og ifølge denne lov, må hække max. måle 1,80 meter.

Generelt ser det rimeligt pænt ud på stierne, enkelte medlemmer gør utroligt meget ud af, at holde fortovet fri for ukrudt og det er rigtigt dejligt at se. De medlemmer som ikke har fået havehandskerne på endnu, vil i løbet af august/september få en påmindelse, vedrørende den manglende vedligeholdelse.

I juni måned var Greve kommune forbi Margrethe Allé og opsatte en trafiktæller midt på vejen. Tælleren var opsat i 14 dage og var opsat i forbindelse med den kommende etablering af hastighedsdæmpende foranstaltninger på vejen. Helt sikkert noget, som rigtigt mange på Margrethe Allé ser frem til.

I slutningen af juni var bestyrelsen samlet til arbejdsdag på legepladsen. Her fik vi tilsikret en del af legepladsen. Vi har dog stadig nogle timers arbejde tilbage, men som på de fleste arbejdspladser, er vi også ferie-ramt for tiden. Det store legetårn med rutchebane er kørt på Miljøcentret, hvilket må konkluderes, at være den rigtige beslutning (vedtaget på Generalforsamlingen), da de bærerne stolper, var i en mere end tvivlsom forfatning.

 

Vi vil med denne sommerhilsen ønske alle en fortsat god sommer med forhåbentlig rigtigt mange solskinstimerJ

Med venlig hilsen

Bestyrelsen